yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yönının münhal olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü simultane kapının kolayca açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve alakadar gestaltnın emniyetliğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean tüm yangın kapısı firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili hava takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Antrparantez çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine duvar evet.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Projeye en yarar Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı sadık kolayca oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page